Foto: SBB

EON platforma SBB kompanije zabeležila je rekordne rezultate u korišćenju funkcije EON Sports Mode, za vreme prenosa utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu (EURO).

Ova inovativna funkcija koja ljubiteljima sporta pruža još bolje korisničko iskustvo i sportski doživljaj uz praćenje statistike uživo, zabeležila je porast korišćenja u Srbiji čak 3,2 puta, odnosno ukupno 206.456 puta je aktivirana, što je više od neverovatnih 300% u odnosnu na prosek u mesecima pre EURO 2024.

Na nivou svih telekomunikacionih operatora u okviru United Grupe, zabeležen je porast od 3,4 puta. Tako je ukupno na 109.000 novih uređaja – televizora, mobilnih telefona i računara, prvi put aktiviran EON Sports Mode.

SBB korisnici su na EON platformi uživali u izuzetno zanimljivom Evropskom prvenstvu u fudbalu, pogledali 51 utakmicu i navijali za neku od 24 reprezentacije koje su se takmičile, a utakmice uz koje su najviše koristili EON Sports Mode bile su Srbija – Danska, Slovenija-Srbija i Slovenija-Engleska.

EON Sports Mode je razvio United Cloud, razvojni centar United Grupe u okviru koje posluje i SBB, i ljubiteljima sporta pruža informacije o utakmicama, takmičenjima, igračima, kao i detaljnim statistikama poput poseda lopte, broja postignutih poena ili golova po igraču, broja prekršaja, stanje na tabeli i slično, a možete unazad da vratite i najzanimljivije momente utakmice koje želite da pogledate opet. Ova funkcija je dostupna na svim uređajima – televizoru (putem EON Smart Boksa), mobilnom telefonu i laptopu (putem EON aplikacije).

EON Sports Mode je jedna od funkcija višetruko nagrađivane EON TV platforme, koja je dostupna na tržištu od 40 miliona ljudi širom Jugoistočne Evrope. EON je napravio revoluciju na tržištu televizije, a uz dalji razvoj i personalizaciju sadržaja prema navikama svakog člana porodice promenio je način na koji danas gledamo televiziju.

EON platforma je dostupna u okviru SBB EON paketa.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar