Foto: Starsport

Vuk Milojević, reprezentativac naše zemlje u vaterpolu dobio je jak udarac od Crnogorca Vladana Spaića u meču Jadrana iz Herceg Novog i francuskog Marseja.

Milojević je udario Spaića po glavi u pokušaju da ga izblokira, ali nije računao na žestoku osvetu i prljav udarac ispod vode.

PROČITAJTE JOŠ:

Igrač desne strane, koji je pre mesec dana proslavio 22. rođendan letos je došao iz Crvene Zvezde sa kojom je osvojio dva puta Kup Srbije.

U poslednje dve godine se ustaljivao u reprezentaciji, očvrsnuo je i dobio na mišićnoj masi i popravio je odbranu.

Bilo je momenata kada je zbog toga zarađivao i isključujuće lične greške, ali se nije nadao da će mu neko zbog odbrane izbiti tri zuba i poslati ga na operaciju zbog preloma vilice.

Igor Milojević (drugi sleva) Foto: Starsport

Upravo je u Zvezdi njegov otac Igor Milojević godine proveo kao direktor kluba, dok je u SD Crvena zvezda bio generalni sekretar.

Sa reprezentacijom Srbije Vuk je učestvovao na Svetskom prvenstvu u Fukuoki i Evropskom prvenstvu u Zagrebu, ali je bio jedan od četvorice koji su u poslednjem trenutku otpali sa spiska za Pariz.

To ga je ostavilo bez zlatne medalje pošto je sa Dimitrijem Rističevićem, Markom Radulovićem i Đorđem Lazićem morao da poželi sreću saigračima.

Pred Olimpijske igre je osvojio sa Srbijom trofej na turniru Svetske lige gde su „delfini“ pobeđivali Rumune, Francuze i Nemce, a na peterce izgubili od Crne Gore, da bi za prvo mesto savladali Australiju.

BONUS VIDEO: Vaterpolisti Srbije pobedili u finalu Olimpijskih igara i uzeli zlato

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar