Jovana Stevanović, Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije
Foto: KRISTOF VAN ACCOM / AFP / Profimedia

Odbojkašica Srbije Jovana Stevanović izjavila je da je zadovoljna pobedom nad Kanadom u trećem kolu kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu.

Srbija je u Ningbou savladala Kanadu 25:19, 25:17, 25:21 u trećem kolu grupe A kvalifikacija za OI.

PROČITAJTE JOŠ

„Kanada je zaista jedna odlična reprezentacija, koja iz godine u godinu napreduje. Ima iskusne igrače kao što je Aleksa Grej… Mi smo odigrale izvanrednu utakmicu od prvog do poslednjeg poena. U trećem setu je bilo padova koncentracije, malo nervoze… Nije radila video provera, bilo je svačega. Na kraju je najbitnije da smo pobedile. Odlično smo servirale, branile se, nisu imale šanse protiv nas“, izjavila je Stevanovićeva, preneo je OSS.

Srbija će igrati protiv Češke od 10 časova.

„Nema opuštanja, jer su Čehinje zaista pokazale kvalitet. I protiv njih na EP smo imale malih problema. Odlično se brane, napadaju, ekipa su koja ne odustaje. Treba da se spremimo“, zaključila je Stevanovićeva.

EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Srpska odbojkašica Bianka Buša izjavila je da je sve funkcionisalo u njenom timu.

„Važna pobeda za nas, drago mi je da smo dobile Kanađanke maksimalnim rezultatom, pošto smo igrale u nezgodnom tereminu. Uspele smo da poremetimo njihov prijem. To nam je olakšalo da se branimo. Danas je sve funkcionisalo. Češka je nezgodna ekipa, ali verujemo u našu pobedu. Moramo da iz meča u meč igramo sve bolje, jer ćemo do kraja kvalifikacija igrati sa jačim ekipama“, zaključila je Buša.

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli sa devet bodova.

BONUS VIDEO Pozdrav odbojkašica sa pomoćnikom selektora

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar