Tajger Vuds i Elin
Foto: Paul Hawthorne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šenon Šarp, čuveni američki voditelj, našao se usred krajnje bizarnog skandala nakon neverovatnog gafa koji mu se dogodio. Na Šarpovom Instagram profilu pojavio se takozvani „strim“, a na njemu se moglo čuti kako dve osobe vode ljubav. To je i bio povod da se podsetimo nekoliko skandala ovog tipa koji su obeležili istoriju sporta.

Iako je Šarp prvo pokušao da se opravda zbog neverovatne greške rekavši da mu je „nalog hakovan“, interesantno je da ga je ženska osoba po imenu Mišel nazvala po imenu.

A potom je i sam pojasnio šta se dogodilo: „To sam bio ja, zdrav, aktivan muškarac. Bacio sam telefon na krevet“, otkrio je on tokom podkasta „Nightcap“ sa Čedom Džonsonom:

PROČITAJTE JOŠ

„Srce mi je potonulo… Posle toga sam morao da zovem svog agenta, agenciju, zvao sam ESPN… morao sam da im kažem istinu, telefon mi nije bio hakovan.“

Šarp iza sebe ima bogatu karijeru, pošto je kao igrač osovjio tri titule – dve sa Denver Bronkosima i jednu sa Baltimor Rejvensima kao tajt end – posle čega je prešao u medije.

Afera Tajgera Vudsa

Žene – ne može se živeti bez njih, ali se takođe ne mogu ni poniziti razbijanjem 40 skupocenih flaša alkoholnih pića bez posledica. Dva dana nakon Dana zahvalnosti 2009, Tajger Vuds je „slupao“ svoj Kadilak Eskalejd nakon navodnog spora sa njegovom tadašnjom ženom, Elin Nordegren.

Švedska manekenka se navodno iznervirala nakon što je otkrila da Vuds vodi ljubav sa desetinama povremenih partnera.

Tajger Vuds i Elin
Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Osim što je izgubio reputaciju u golfu, svi sponzori su napustili Vudsa. On je morao da odgovara na svako pitanje sa „To je privatna stvar“, dve godine zaredom, i bio je primoran da preda bolnu nagodbu od 110.000.000 dolara za razvod.

Lebron Džejms i skandal njegovog saigrača

Delonte Vest je 2004. bio velika nada američke košarke. Boston Seltiksi su talentovanog beka, koji je mogao da igra i kao plejmejker i kao šuter, odabrali sa 24. pozicije na draftu, tik iza trojice Rusa, a ispred igrača kao što su šestostruki član najbolje defanzivne petorke lige, Toni Alen, ali i Saša Vujačić, Anderson Varežao, Trevor Ariza ili Vasilis Spanulis.

Imali su „kelti“ velika očekivanja od njega, ali… njegova životna priča ipak je krenula drugačijim tokom.

O njemu se nije mnogo pričalo od tada, osim velike afere koja je isplivala u aprilu 2011. kada je nekadašnji košarkaš, a tadašnji stručni savetnik u TV prenosima Kelvin Marfi otkrio da je Vest 2010. angažovan od strane Seltiksa „sa posebnim zadatkom“ – da u plej-ofu izađe na kraj sa Lebronom.

„Svi su znali da je Delonte spavao sa Lebronovom majkom. Osim mene i, očigledno, Lebrona Džejmsa. Do tog trenutka“, rekao je Kelvin Marfi.

Svađa na relaciji – Toni Parker – Eva Longorija

Eva Longorija i Toni Parker Foto: EPA/OLIVIER DOULIERY / POOL

Nakon što je zavirila u telefon Tonija Parkera, Eva Longorija je 2010. godine navodno otkrila stotine poruka između žene centra Sparsa, Brenta Berija, Erin Beri (sada bivša supruga Berija).

Tokom brakorazvodnog postupka, Longorija je tvrdila da se Parkerova nevera proširila daleko od toga i da je tetovažu datuma venčanja uklonila sa njenog tela.

Džon Teri i Vej Bridž – najveći skandal Premijer lige

Dugo godina kapiten Čelsija i engleske fudbalske reprezentacije Džon Teri imao je u javnosti status nekoga na koga bi klinci trebalo da se ugledaju, ali to se onda naglo promenilo. Razlog je bio jasan. Ono što je uradio nekome ko mu je bio prijatelj. Njegova žrtva bio je Vejn Bridž, momak koji je navodno Džonu bio veoma blizak i drag…

Fudbalska Engleska bila je na nogama. Besan je bio tadašnji selektor Fabio Kapelo koji je zahtevao objašnjenje, ali uznemirena je bila i „vojska“ navijača Engleske. Nije se dogodio neki tragičan poraz ili povreda. Ništa slično. Dogodio se izlet kapitena Džona Terija u krevet tada već bivše verenice svog prijatelja. Mnogi se sećaju te afere koja je potresala britansko ostrvo 2010. godine, tako što je Teri spavao sa manekenkom Vanesom Peronsel, partnerkom tadašnjeg saigrača iz reperezentacije Vejna Bridža.

Vejn Bridž je tada odbio da sa reprezentacijom ide na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku.

BONUS VIDEO Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar