Foto: Instagram/milicatasic12

Njihova veza je privukla veliku pažnju javnosti, a sada se pojavljuju i prve zajedničke fotografije.

Milica Tasić, srpska odbojkašica, objavila je prvu zajedničku fotografiju sa Lukom Vildozom, bivšim košarkašem Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Odbojkašica je kratko napisala „Mi“ i objavila fotografiju u kojoj zaljubljeno gleda u novu zvezdu Panatinaikosa.

Njihova veza je postala javna u toku Vildozinog boravka u Srbiji, a tek po napuštanju Zvezde su počeli da objavljuju zajedničke fotografije. Na jednoj fotografiji joj je Vildoza napisao „moja ljubav“, što svedoči koliko su srećni zajedno. U komentarima su mnogi komentarisali njenu crnu haljinu i vitku figuru.

Njih dvoje su izgleda već mesecima zajedno, pošto su jednom uhvaćeni u šetnji Beogradom, dok je Milica dolazila na Zvezdine utakmice u završnici sezone.

Na kraju sezone Luka je prešao u Panatinaikos, ali će se njegova sezona u Zvezdi pamtiti iz više razloga, kako zbog spektakularnog decembra i MVP nagrade meseca u Evroligi, tako i zbog problema i pada forme.

Milica Tasić rođena je 1999. Završila je Sportsku gimnaziju u Beogradu, igra na poziciji primača. Visoka je 185cm, teška 73kg. Igrala je u OK Crvena zvezda, a prošle sezone nastupala je za Dinamo Bukurešt iz Rumunije. Njen mlađi brat Petar takođe se bavi sportom, trenira košarku.

BONUS VIDEO Igrači Zvezde stali pored tunela da zaštite igrače Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar