Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nije prvi put da priča o problemima iz Novog Beograda

Srpski vaterpolista Dušan Mandić pronašao je novi klub, preciznije Ferencvaroš, nakon što je iz Novog Beograda otišao pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

PROČITAJTE JOŠ:

Mandić je iznenada, bar za sportsku javnost, izbačen iz ekipe Novog Beograda, i to usred sezone, a nekoliko meseci kasnije pronašao je novu sredinu.

Jedan od najboljih vaterpolista na svetu oglasio se na društvenim mrežama o novom klubu, ali i o problemima u starom.

„Prethodni period u Srbiji je trebalo da bude najlepši period u mojoj karijeri. Umesto toga, to je bilo najteže vreme u mojoj karijeri. Izašao sam iz ekipe Novog Beograda bez razloga, podvukao sam, bez razloga. U tom teškom periodu, među prvima su me podržali i kontaktirali Balaž Njeki (novi glavni trener) i Ferencvaroš. Pokazali su veliko interesovanje da postanem deo tako velikog kluba kakav je Ferencvaroš, sa velikom istorijom i navijačima. Više sam nego srećan i uzbuđen što sam ovde. Ciljevi su najviši – da pokušamo da osvojimo sve što možemo“, napisao je Mandić.

Ferencvaroš će Mandiću biti peti klub u karijeri, koju je počeo u Primorcu iz rodnog Kotora, a potom igrao još za Partizan i Pro Reko. Sa crno-belima i Italijanima je osvajao Ligu šampiona, a ima ukupno 22 klupska trofeja u karijeri.

BONUS VIDEO Suze Dejana Savića na aerodromu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar