Luana Alonso
Foto: Screenshot Instagram luanalonsom

Luana Alonso se nije proslavila na Olimpijskim igrama u bazenu, ali se pobrinula da buru koja je podigla u Parizu sada bogato naplati.

Najpre je najavila da će napustiti sport sa samo 20 godina, a onda je izbačena iz olimpijskog sela.

PROČITAJTE JOŠ

Nije uspela da prođe kvalifikacije na 100 metara delfinom stilom, a njeno izbacivanje je bilo pod velom tajne. Kasnije je saopšteno da je to urađeno zbog „neprimerene atmosfere“.

Iz paragvajske olimpijske delegacije nisu detaljno objasnili zbog čega je izbačena, već su samo poručili da je došlo do „neprimerenog ponašanja“. To je mnogo navelo da postavljaju dodatna pitanja.

View this post on Instagram

A post shared by @luanalonsom

Larisa Šerer, bivša teniserka koja je u Barseloni 1992. godine predstavlja zemlju na Igrama, poručila je.

„Njeno prisutvo stvara neprimerenu atmosferu unutar paragvajskog tima. Zahvaljujemo joj što je postupila prema uputstvima i što je svojevoljno odlučila da ne provede noć u selu.“

Sportistima je boravak u olimpijskom selu uvek opcija, ali oni uglavnom biraju da budu tu smešteni. Alonso je bila šesta u kvalfikacionoj trci, samo 0,24 sekunde iza petoplasirane Gruzijke Ane Nizharadze. Time je zamalo propustila polufinale.

View this post on Instagram

A post shared by @luanalonsom

Ispostavilo se da je želela da nastupa za SAD, što je saopštila tokom video obraćanja pre Igara, te da je želela da ne bude član paragvajske olimpijske delegacije.

Ona je istakla da nije izbačena, već da je napustila Igre sopstvenom voljom.

„Donela sam odluku da stanem i drago mi je da će moja poslednja trka biti na Olimpijskim igrama. Planiram da studiram u Sjedinjenim Američkim Državama i da nastavim karijeru u političkim naukama i, zašto ne, postati jednog dana ministar sporta,“ izjavila je ona.

View this post on Instagram

A post shared by @luanalonsom

Ipak, od ministarke sporte do zvezde sajta za odrasle je delilo tek nekoliko meseci.

Otvorila je profil na „OnlyFans“ i sada naplaćuje 35 dolara samo da se prate njene objave uz opis da je „omiljena bivša plivačica“.

Obećala je pratiocima mnogo zabave, prenela je španska „Marka“.

View this post on Instagram

A post shared by @luanalonsom

BONUS VIDEO Slavimo srebrne medalje sa Paraolimpijade

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar