Foto: Fortunaesports

Najbolje regionalne League of Legends ekipe stižu 1. i 2. juna u Madlenianum u Beogradu na najveći LoL događaj na Balkanu - EBL Days! Osam mečeva, po četiri u subotu i nedelju, sjajnog LoL-a, upotpuniće upoznavanje i druženje s igračima svih EBL timova i influenserima.

Posetioci će u svemu tome moći uživati uz brojne aktivacije sa nagradama, te besplatnu kafu InstaGranda i Macho sladoledima koje je omogućio Frikom. Pozivamo sve ljubitelje LoL-a i esporta u Madlenianum, na pravo esport druženje.

PROČITAJTE JOŠ...

Za razliku od prošle sezone, EBL Days je ovaj put na samom početku nove etape takmičenja EBL Summer 2024, kada sve ekipe moraju sakupljati važne bodove za prolazak u plej-of. Crvena zvezda i Partizan će pred publikom odigrati „Večiti derbi“, koji će biti jedan od najzanimljivijih do sada s obzirom na sastave timova.

Nakon šest godina odsustva, svoje prvo LAN pojavljivanje u Beogradu će imati i Aljoša “Milica” Kovandžić, igrač koji je nakon dve EBL titule zaigrao i u najjačoj evropskoj ligi – LEC. U timu će mu se pridružiti još jedan povratnik, Igor „TasteLess“ Radusinović, miljenik publike, takođe dvostruki EBL šampion samo sa ekipama ŠAIM SE SuppUp i Crvenom zvezdom, koji se u EBL vratio nakon sezone u italijanskoj ligi, ali ovaj put u dresu Partizana.

Foto: Fortunaesports

Od influensera redom dolaze najveće zvezde LoL scene: Aleksa „DoubleAiM“ Stanković predvodi svoj BeFive u odbrani titule. Miloš „Sa1na“ Šainović će i ovoga puta biti u ulozi komentatora i analitičara. Na druženje s fanovima stiže i Stefan Delić, poznati YouTuber sa više od 157 hiljada pretplatnika samo na toj platformi. Svojim dolaskom, ovu proslavu esporta i druženja, uveličaće i druge poznate ličnosti sa scene.
Broj mesta je ograničen a karte su u prodaji na svim Tickets prodajnim mestima kao i putem sledećeg linka  ili kupovinom karte na licu mesta 1. i 2. juna.

Foto: Fortunaesports

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, svi mečevi će biti dostupni uživo putem Sport Klub Esports TV kao i Fortuna Esports YouTube kanala.

RASPORED:

Subota, 1. jun

18:00 – Diamant Esports vs Lupus Esports

19:00 – Cyber Wolves Esports vs Crvena Zvezda Esports

20:00 – Ankora Gaming vs SPIKE Syndicate

21:00 – BeFive Esports vs Partizan Esports

Nedelja, 2. jun

18:00 – Cyber Wolves Esports vs SPIKE Syndicate

19:00 – Diamant Esports vs Ankora Gaming

20:00 – Partizan Esports vs Crvena Zvezda Esports

21:00 – BeFive Esports vs Lupus Esports

Ekipe koje stižu u Beograd: Ankora Gaming, BeFive Esports, Crvena Zvezda Esports, Cyber Wolves Esports, Diamant Esports, Lupus Esports, Paritzan Esports i SPIKE Syndicate.

League of Legends je i 15 godina nakon izlaska jedna od najpopularnijih video igara današnjice sa više od 130 miliona aktivnih igrača mesečno i dalje suvereno drži mesto kao najveći esport na svetu. Cilj EBL Days je da okupi sve zaljubljenike u LoL i esport na jednom mestu uz mečeve najboljih balkanskih timova uživo.
EBL je najgledanije regionalno esport takmičenje, bez premca. U proseku, tokom samo jedne polusezone, Esports Balkan Ligu uživo prati preko 300.000 jedinstvenih gledalaca, koji konzumiraju oko 200.000 pregledanih sati, bilo putem YouTube i Twitch platformi, bilo putem televizije (Sport Klub Esports, SK3). Više od 80% gledalaca je između 18 i 34 godine, s naglaskom na mlađu populaciju, a većina je iz našeg regiona (Srbija, Hrvatska, BiH…).

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar