Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Sve je otišlo predaleko kada su u pitanju neistine, pa su morali da reaguju i advokati Ivane Španović.

Mnogi su govorili da se neće takmičiti na Olimpijskim igrama, a među njima je bio i Vojislav Mihailović, predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ivana Španović i Dragan Dobrašinović u znak protesta zbog potpisivanja Memoranduma sa EU su otkazali učešće na Olimpijadi u Parizu i pozvali durge sportiste da učestvuju u tom protestu isto tako jer oni smatraju da je to poguban dogovor ili predugovor kojim se Srbija žrtvuje i građani Srbije treba da postanu ljudi koji će da rade po rudnicima, mladež da se iseljava i da ovu našu lepu zemlju žrtvuju zarad neke rude…“, rekao je Mihajlović u holu Narodne skupštine.

Otišlo je to toliko daleko, da su morali da reaguju Ivana Tomić i Nenad Vladić, njeni pravni zastupnici.

„Kao pravni zastupnici Ivane Španović, obaveštavamo javnost da su apsolutno neistinite informacije plasirane preko društvene mreže „Iks“ da će se Ivana povući sa Olimpijskih igara“, napisali su.

Zatim su najavili i pravne akcije

„Protiv osoba koje su zloupotrebile ime i lik Ivane Španović biće pokrenuti postupci pred nadležnim organima kao i službama Međunarodnog olimpijskog komiteta. Pozivamo javnost i nadležne organe da stanu na put širenju neistinitih informacija“, pisalo je u saopštenju.

Na tome se nisu zaustavili, već su pojasnili da se Španović neće oglašavati.

„Ivana se neće posebno oglašavati ovim povodom.“

U ovom oglašavanju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare