Foto: Instagram Screneshot Ivanaspanovic

Ivana. Samo Ivana.

Ivana Vuleta, najbolja atletičarka Srbije, nedavno je javno objavila da je odlučila da se raziđe sa suprugom Markom. Brzo su prošli oni lepi zajednički momenti, a malo ko sada i priča o venčanju koje je svojevremeno privuklo veliku pažnju.

PROČITAJTE JOŠ

Sada je to učinio jedan drugi gest jer je odnedavno na Instagramu samo Ivana. Da, nema više prezimena Vuleta u opisu profila, dok je ime naloga ostalo isto iz devojačkih dana.

Ivana je odlučila da ukloni prezime koje više ne doživljava kao svoje, a to je oduševilo mnoge Srbe. Zašto? Zbog toga što se mnogima nije dopalo što je preuzela muževljevo prezime jer je postala svetski poznata pod prezimenom Španović.

Vuleta

Foto: Screenshot Instagram ivanaspanovic

Zajedno su bili oko četiri godine, a spojila ih je ljubav prema intenzivnim treninzima i teretani gde su često provodili vreme zajedno i trenirali.

Iako je nije spomenuo poimence, čini se kao prilično jasno da je na dosadašnju suprugu mislio kada joj je između redova poručio da je opsednuta.

„Ljudi se ponose kad im kažete da su opsednuti. To je zapravo tužno, jer fokusiranjem na jednu stvar, gube iz vida sve ostale aspekte života“, napisao je Marko Vuleta, posle čega se pohvalio novom kancelarijom u inostranstvu.

Ivana je ranije poručila da joj je primarni cilj za narednu godinu osvajanje medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

BONUS VIDEO Ivana Vuleta za Nova.rs: Želim zlato u Parizu 2024.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare