Ivana Španović Foto:AP Photo/Matthias Schrader

Ivana Španović, srpska atletičarka, nije uspela da ispuni san i osvoji zlato na Olimpijskim igrama, ali i dalje nije završila karijeru.

Iako su postojale najave da će Ivana odmah posle Pariza reći zbogom atletici, to se nije desilo, a sada je svima dala nadu da će se vratiti na najveću scenu.

Španović je na Instagramu objavila sliku iz Pariza, u prvom planu su trbušnjaci, koji uvek privlače pažnju kada je Ivana u pitanju, a u opisu stoji:

„Tutto passa (u prevodu ‘Sve prolazi’). Vraćam se uskoro“.

PROČITAJE JOŠ:

Ivana je u objavila označila Pariz 2024, a još uvek nije poznato da li ćemo je i kada ponovo gledati u disciplini skok udalj.

Španović ima 34 godine, sigurno je da još u sebi ima snage i motivacije za velika takmičenja, a ovako je pričala posle neuspeha u Parizu, koji je bio prouzrokovan povredom.

„Bogu se molim za zdravlje, želje mi ne manjka. Telo sam izgurala van svojih sposobnosti, zbog ljudi oko mene i psihičke snage izgrađene u ovakvim situacijama. Telo vrišti za odmorom, pa da mogu da odmorim“, poručila je Ivana.

Nada se srećnom kraju.

„Nisam uspela da se oporavim. Teško mi je da pričam za dalje, nisam neko ko odustaje, po cenu da mi se raspadne Ahilova sam htela da pokušam. Kraj sam htela da zamislim ovde, ali ipak ću možda uraditi još nešto da se pozdravim i oprostim kako treba.“

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar