Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Svečanim dočekom ispred zgrade Skupštine grada Beograda upriličen je doček sportista koji su na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine osvojili medalju.

Pred više desetina hiljada okupljenih građana izašli su prvo košarkaši reprezentacije Srbije, uz posebne ovacije za Bogdana Bogdanovića, Nikolu Jokića i Aleksu Avramovića.

Nakon njih, na balkon je izašla Aleksandra Perišić, srebrna reprezentativka u tekvondou, da bi potom red došao i na one koji su se ovekovečili zlatom.

Prvo su okupljene pozdravili Damir Mikec i Zorana Arunović, koji su stigli do titule u streljaštvu, za početka ludnice kod okupljenih.

Potom je red došao na vaterpoliste, koji su dočekani naslovnom numerom iz čuvene serije „Otpisani“, da bi poslednji izašao, i očekivano najveći aplauz dobio, Novak Đoković, da bi potom navijači horski pevali „Igraj i pobedi“ grupe „THCF“, te „Veseli se srpski rode“ Danice Crnogorčević.

Sva dešavanja mogli ste da ispratite u blogu uživo, a nama ostaje nada da ćemo se uskoro družiti istim povodom, na istom mestu.

Doček srpskih olimpijaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare