Dajanrest Kolin
Dajanrest Kolin; Foto: Screenshot Twitter Collin

I deceniju kasnije ne postoji čovek koji je nekada koristio internet da ga ne prepoznaje.

Dajanrest Kolin, dečak koji je postao planetarno popularan 2013. godine nakon što je na portalu Vajn objavljen njegov snimak kako gleda ka kameri sa strane uz pokušaj da ostane miran dok ga je nepoznati čovek snimao, deceniju kasnije nalazi se na putu da slavu ovekovečenu u vidu brojnih mimova i GIF-ova pretoči na sportsko borilište.

PROČITAJTE JOŠ

Tada je imao samo devet godina, ali nema čoveka koji ga nije znao

Kolins je trenutno član koledža Lejk Iri, nakon što je dominirao kao dečak u srednjoj školi Ist Orandž sa kojom je osvojio i titulu, postao je jedan od najboljih mladih ofanzivnih linijaša u drugoj diviziji, a njegova fotografija iz perioda detinjstva ponovo je postala aktuelna.

S obzirom na veliki talenat, Kolinu predviđaju da bi mogao da zaigra i u NFL-u, a ono što je posebno impozantno jeste njegova veličina.

View this post on Instagram

A post shared by @dieunerst

Naime, ovaj mladić ima neverovatnih 150 kilograma, a na koledžu za sada pokazuje naznake da bi ga mogli videti i među profesionalcima.

Ubrzo je došlo do promene u odnosima, pa su i igrači u srednjoj školi, ali i na koledžu mogli da zarađuju novac. To mu je dalo ideju, nakon osvajanja titule je postavio objavu kojom je ponovio svoj pogled i tako počeo da zarađuje ogroman novac pre svega od „Popaja“ uz poruku: Dajte mi piletinu.IS

Istog trenutka se ovaj lanac restorana javio da mu ponudi ogroman novac za sponzorstvo, a od tog trenutka mu se javljaju i drugi sponzori. Zbog toga i živi kao sultan, vozi luksuzne automobile i živi u velikoj kući.

Uživa u svakom trenutku i postao je heroj svog grada. Mnogi ga prepoznaju i fotografišu se sa njim i dan danas.

View this post on Instagram

A post shared by @popeyes

View this post on Instagram

A post shared by @popeyes

BONUS VIDEO Spektkal Filadelfije i Kanzasa u 57. Superboulu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar