Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg

Damir Mikec je u miksu sa Zoranom Arunović doneo prvu medalju (i to zlatnu) Srbiji na Olimpijskim igrama u Parizu, a na kraju se vratio poslednji jer su upravo njih dvoje nosili zastavu na zatvaranju Olimpijskih igara.

Foto: Nova.rs

Navijači su počeli da se šale zbog toga što je Mikec odlučio toliko dugo da ostane u olimpijskom selu. Na internetu su kružile različite šale na taj račun, pa i ne čudi što je i Mikec tako otvorio konferenciju za medije.

PROČITAJTE JOŠ

„Dajem vam obaveštenje: OI su zaista završene jer sam ja konačno došao u Beograd. Imali smo drugačije igre, bili smo 300 kilometara udaljeni. Nismo osetili baš taj žar i moja velika želja je bila da ostanem nekoliko dana duže. Promukao sam navijajući za moje kolege, nadam se da sam im dao vetar u leđa. Baš je Rašović rekao na prijemu kod predsednika: „Damire, hajde opet ti uzmi medlaju pa nas izlupaj po čelu da bude kao u Tokiju“ Jako smo se zagrlili i stisli u Selu na dočeku. To nisam hteo da propustim. Ostaje žal za nekim prilikama, ali mislim da možemo da budemo zadovoljni zbog pet medalja. Počastvovan sam i što sam nosio zastavu na zatvaranju. Još nemam osećaj da uz moje ime ide epitet olimpijskog pobednika. Velika je čast predstavljati svoju zemlju na jednom takvom takmičenju. Plan je Los Anđeles, što da ne, idemo korak po korak“, poručio je Mikec.

“Soccerbet iz Pariza – sponzor izveštavanja”

BONUS VIDEO Nova.rs u poseti crkvi Svetog Save u Parizu: Dolazi i Novak Đoković sa decom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar