Foto: Printscreen Instagram BadrHariofficial

Marokansko-holandski kik-bokser Badr Hari objavio je da skoro sigurno završava profesionalnu karijeru.

„Završavam sa ovim… Razmišljam da se oprostim. Ako se više ne vidimo, hvala vam mnogo na svemu“, rekao je Marokanac posle nedavnog poraza od Alistera Overima.

PROČITAJTE JOŠ:

Overim je u ringu moćnim aperkatom najpre preuzeo momentum rivala, a onda i inicijativu da bi levim krošeom bacio Harija na pod.

Marokanac je nastavio da posrće i na kraju je izgubio borbu. U karijeri je imao 125 borbi i pobedio je u 106, većinu nokautom.

Bio je i prvak sveta u K1 u teškoj kategoriji pre skoro deceniju i po, a već 30 godina je proveo boreći se.

Međutim, pratila ga je tokom karijere i jedna od većih kontroverzi pošto je dovođen u homoseksualnu vezu sa fudbalskim superstarom Kristijanom Ronaldom.

Pisalo se pre šest, sedam godina da je i Ronaldov tadašnji klub Real Madrid navodno zabrinut zbog Kristijanovih čestih poseta Hariju i odlazaka u Maroko.

Strani mediji su brujali o gej vezi, koja nikada nije potvrđena, u vreme je dok je Kristijano bio sa Irinom Šajk.

Ronaldo je zvanično bio sa više lepotica i danas živi sa Georginom Rodrigez sa kojom ima dvoje dece, od petoro koliko ih ima ukupno.

Badr Hari je kasnije osuđen i na dve godine zatvora zbog napada na biznismena Koena Everinka 2012, što ga nije sprečilo da u svetu sporta ipak ostavi veliki trag.

BONUS VIDEO Krenula na kik-boks, završila u MMA: Marina Spasić o razlozima bavljenja „krvavim sportom“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar