Foto: Nova.rs

Zoranu Arunović i Damira Mikeca ništa nije moglo da zaustavi da postanu olimpijski šampioni. Zlato, Bože pravde i emocije na pobedničkom postolju za ceo život.

Foto: Nova.rs

Doneo je ovaj neverovatan tandem Srbiji prvu medalju na Olimpijski igrama u Parizu, verujemo da su pomogli ostalima i da će nastaviti njihovim putem.

Zorana Arunović i Damir Mikec postali su olimpijski šampioni u miksu, u disciplini vazdužni pištolj 10 metara, i svima nama priredili neverovatnu radost i čarobne emocije.

A, pored same zlatne medalje, dobili su Zorana i Damir još jedan specijalan poklon, pored uspeha za ceo život i svega što će zauvek pamtiti.

“Soccerbet iz Pariza – sponzor izveštavanja”

Uz odličje, kao i novčanu nagradu od 200.000 evra, koliko je Vlada Srbije odredila vrednost najsjajnijeg odličja u Parizu, u njihovim rukama se našla i jedna kutija uska 40 centimetara.

Privukla nam je pažnju posle ceremonije proglašenja pobednika i slušanja himne „Bože pravde“, a u kutiji se zapravo nalazi zvanični poster za Olimpijske igre u Parizu, koji je kreirao čuveni Ugo Gatoni.

PROČITAJTE JOŠ

Trebalo mu je skoro skoro četiri meseca i 2.000 sati da ga dizajnira i oživi poster grada, na kojem se nalazi veliki broj detalja i simbola.

Dizajn karakteriše „grad fantazije“ koji se udvostručuje kao veliki stadion sa pariskim znamenitostima, poput Ajfelovog tornja, reke Sene i Trijumfalne kapije.

Uključuje i simbole Igara, kao što su olimpijski prstenovi, medalje, uz prikaze nekoliko sportova poput ronjenja, brejkdensa i plivanja.

Lepa uspomena kao podsetnik na najveći uspeh u karijeri, verujemo da ćemo istu kutiju videti što više puta u rukama srpskih olimpijaca.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar