Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Aleksa Tomić, dečko Angeline Topić, oduševio je potezom nakon što je sačekao srpsku atletičarku na aerodromu "Nikola Tesla" posle osvojene titule šampiona sveta u Limi.

Angelina Topić je na Svetskom prvenstvu do 20 godina skočila 191 centimetar, manje od mesec dana nakon teže povrede i preloma stopala na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon dugog puta iz Perua, Angelina se vratila u Beograd, gde su je dočekali navijači, porodica, ali i dečko koji je oduševio sve porukom.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksa je odštampao sliku američkog sprintera, Noe Lajlsa, koji je tokom jednog turnira poručio – „Svetski šampioni čega?“.

„Znate šta me najviše boli? Kad gledam NBA finale i njima stoji ‘svetski šampioni’ na čelu. Svetski šampioni čega? SAD? Da me ne shvatite pogrešno, volim SAD s vremena na vreme, ali to nije čitav svet. Ovo je svet. Ovde se gotovo sve države bore i sijaju, noseći svoje zastave kako bi pokazali koga predstavljaju. U NBA nema zastava“, poruka je Lajlsa.

Sada je Angelina postala prvak sveta i sada svi dobro znaju za nju. Srpska atletičarka je bila toliko oduševljena gestom dečka, pa je ovu sliku objavila uz emotikon suza.

„Nije lako, nije lak put. Ovo je najteža borba sa kojom sam se suočila u celoj karijeri. Vrlo sam ponosna i više nego zadovoljna, na sreću ili nažalost, imala sam dug put dovde. I dalje sam pod velikom euforijom zbog svega što se desilo, ovih poslednjih mesec dana su bili kratki i činilo se da traju čitavu večnost jer sam se od samog dna popela na vrh i jako sam ponosna zbog toga“, rekla je Angelina posle dolaska u Beograd.

BONUS VIDEO Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar