Foto: EPA-EFE/Robert Ghement/Instagram/Ivana Vuleta/Printscreen

Rastužila i fanove.

Najbolja srpska atletičarka svih vremena Ivana Vuleta je posle sedmog mesta na Svetskom prvenstvu u Judžinu najavila je skori kraj karijere.

PROČITAJTE JOŠ

Vuleta je bila emotivna posle finala, pogotovo zbog činjenice da joj je najbolji skok poništila mašina zbog prestupa iako se to ne vidi golim okom.

Da je skok bio priznat, sigurno bi osvojila bronzu, a vrlo verovatno i srebrnu medalju. Ona je skočila oko sedam metara, a za bronzu je bilo potrebno 6,89 dok je srebrna medlja osvojena skokom od 7,02.

Ona se posle toga oglasila na društvenim mrežama  i u vrlo emotivnom obraćanju najavila da se kraj karijere približava.

„Neosporno, ja svoju dugu karijeru privodim kraju, prihvatajući sve dobre i loše dane (loših dana u godini ima ipak, mnogo više) i ovaj dan ne doživljavam kao neuspeli jer nije, ali kao čoveku, gorak utisak mi stvaraju teški razgovori sa devojkama sa kojima skačem godinama, sve suze, neutešne reči i zagrljaji koje krišom delimo jer ne smeš da pokažeš da te to ipak slama“, napisala je Vuleta između ostalog.

Zlato u skoku udalj pripalo je Malaiki Mihambo, dok je Ese Brume osvojila srebrnu medalju, dok je Brazilka Letisija Oro Melo sa jednim ispravnim skokom stigla do bronze.

BONUS VIDEO Ivana Vuleta – devojka koja je vratila nadu u srpsku atletiku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar