foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Pobeda za kraj.

Reprezentacija Srbije savladala je Japan u poslednjem mećču ligaškog dela Lige nacija sa 3:1, po setovima 22:25, 25:20, 25:19 i 25:22, posle 110 minuta igre.

Srbija je izgubila prvi set posle velike borbe, ali su Japanke bile bolje u završnici.

PROČITAJTE JOŠ

U naredna tri seta, Srbija je bila ubedljiva i rutinski preokrenula i došla do pobede.

Katarina Lazović bila je najbolja u ovoj pobedi sa 20 osvojenih poena, a pratile su je Maja Aleksić sa 18 i Jovana Stevanović sa 13.

Srbija će u četvrtfinalu Lige nacija u Ankari igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država, koje će ligaški deo takmičenja završiti na prvom mestu. Ipak, tu prvu poziciju prilikom određivanja parova četvrtfinala preuzeće Turska, domaćin turnira, pa će Srbija, sedma na tabeli, u četvrtfinalu igrati protiv drugoplasirane selekcije, odnosno SAD.

Na finalnom turniru će igrati osam reprezentacija, a takmičenje počinje od utakmica četvrtfinala, a turnir se igra od 13 do 17 jula.

Fajnal ejt Lige nacija možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar