Foto:EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Nakon što je doživeo saobraćajnu nezgodu, po mnogima najbolji golfer svih vremena Tajger Vuds dobio je veliki broj poruka podrške preko društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ...

Vuds je rano jutros po vremenu u američkoj državi Kalifornija pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima izgubio kontrolu nad svojim vozilom, usled čega je sleteo sa puta a automobil završio na krovu.

On je prebačen u bolnicu, stanje je za sada, prema prvim informacijama, stabilno, a veliki broj sportista mu je uputio reči podrške.

Prva koja se javila bila je Vudsova bivša devojka, Lindzi Von. 

Nakon nje, počele su da stižu poruke od velikog broja profesionalnih sportista, što bivših, što još uvek aktuelnih.

„Brz oporavak, Tajger! Molim se za tebe i tvoju porodicu. Sve je uvek pod božjom kontrolom. Ostani jak“, napisao je Stef Kari.

Na to se nadovezao i njegov saigrač, Klej Tompson:

„Molim se za Tajgera- Užasne vesti.“

„Svi pošaljite molitve za Tajgera Vudsa! Doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu. Molimo se za njegov brzi oporavak“, napisao je legendarni Medžik Džonson.

„Mislim na Tajgera Vudsa ovog popodneva… Molim se da je ovo tek početak jednog velikog povratka“, napisao je jedan od najboljih hvatača u istoriji Nju Ingland Pejtriotsa Džulijan Edelman.

„Bori se Tajger kao šampion kakav jesi za svoju decu i čitav svet. Ljubav i molitve“, napisao je Majk Tajson.

„Molim se za mog brata Tajgera Vudsa dok čekamo vesti. Mislim na njega i čitavu porodicu“, napisao je Aleks Rodrigez, čuveni igrač bejzbola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar