Kolašinac: Proslava rođendana MOK – a ove godine virtuelno

Ostalo 18. jun. 202020:38
Podeli:
Asmir Kolašinac Foto: NOVA S

Rođendan Međunarodnog olimpijskog komiteta tracionalno se proslavlja 23. juna, a ove godine će olimpijska porodica proslaviti taj dan putem modernih tehnologija

Portparolka Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Sara Krunić najavila je ovaj događaj u emisiji „Među nama“ na TV Nova S.

„Od 16 sati 23. juna ove godine napravićemo izuzetak, zbog korone, pa ćemo na nešto drugačiji način proslaviti rođendan. Međunarodni olimpijski komitet svoj rođendan proslavlja virtuelno, pa ćemo imati jedan digitalni dan. S tim u vezi, Olimpijski komitet Srbije će imati jednu kolažnu emisiju, gde ćemo okupiti naše trenere, sportiste, imaćemo drugačiju interakciju sa gledaocima, treniraćemo zajedno, kuvaćemo zdrave obroke. Drugačije u odnosu na druženje u prirodi, trke i zabavu na koje smo navikli“, najavila je Krunićeva, dodajući da biti omogućen uživo prenos na Jutjub kanalu i sajtu OKS.

Srpski reprezentativac u atletici Asmir Kolašinac biće deo ovog projekta, a za sada je, kako tvrdi, tajna šta će tačno biti njegov zadatak.

„Nisam siguran da sam baš najbolji izbor za kuvanje tog dana, jer ono što ja jedem ne može da prođe kao „zdrava hrana“. Kod mene je drugačija ishrana nego kod drugih sportista. Međutim, cilj je da se svi sportisti ove godine sačuvaju i od korone i zdravstveno, kako bi se što bolje pripremili za narednu sezonu“, naveo je Kolašinac.

Komentari

Vaš komentar