Bata je ozdravio: Hvala Ankici i Lidiji, one rade po 24 sata

Ostalo 30. jun. 202007:56 > 09:29
Podeli:

Aleksandar Atanasijević, srpski odbojkaš, oporavio se od koronavirusa i o tome je govorio u jutarnjem programu TV Nova S, "Probudi se".

Popularni Bata veruje da se zarazio „negde u Srbiji“, pošto je u Italiji proveo najteže dane pandemije i kompletan karantin.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, stvari u Srbiji su bile toliko „otvorene“, da korektor Peruđe nije mogao da izbegne zarazu.

„U petak sam obavio test i dobio negativan nalaz. Teže mi je pao karantin… Imao sam simptome dva, tri dana, sada je sve kako treba i vraćam se običnim obavezama“, rekao je Atanasijević.

On je istakao veliku zahvalnost medicinskom osoblju.

„Samo sam se probudio jednog jutra i osetio sam da imam temperaturu. Zahvalan sam sestrama Ankici i Lidiji, one rade 24 sata dnevno. Osetio sam se sigurnim i urađeno je sve da se oporavim“.

Atanasijević kaže da je proveo nekoliko dana na Infektivnoj klinici.

„Bio sam tamo tri, četiri dana, posle sam pušten na kućno lečenje i sada sam zvanično ozdravio po protokolu. Imao sam temperaturu od oko 39 stepeni, to je razlog što sam bio u bolnici. Nisam imao respiratorne probleme i bio sam blaži slučaj“.

Najveću brigu srpski reprezentativac je imao zbog svojih roditelja.

„Zarazio sam ih i to je bio za mene najveći strah. Nikakve simptome nisam osećao i zarazio sam ih… Došli su i oni posle na kliniku, imao sam društvo, osećao sam se kao kod kuće“, naveo je Atanasijević uz osmeh.

Dodao je i da nije imao ličnu paniku, već zbog ljudi u svom okruženju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar