Foto: AP Photo/Aaron Favila

Biće ludnica u poslednjem kolu.

Foto:Nova.rs

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Selekcija Angole je uspela da u drugom kolu grupe A savlada domaćina Filipine sa 80:70 i unese pravu dramu pred poslednje kolo.

Prevagu na tasu Angole protiv Filipina, selekcija koja je ponovo imala sjajnu podršku sa tribina, doneli su Geršon Gonsalves sa 17, Geršon Domingoš sa 15, Bruno Fernando sa 12 poena. Kod Filipina, Džordan Klarkson je postigao 21, Džon Edu devet poena.

Filipini su na krilima navijača dobili prvu deonicu sa 19:12, ali je Angola uzvratila udarac u drugoj – 24:14. Usledio je rat nerava u trećem kvartalu, zatim je Angola stekla dvocifrenu prednost koju je ljubomorno čuvala do kraja meča.

Što se tiče raspleta, očekuje nas drama uposlednjem kolu.

U poslednjem kolu koje je na programu 29. avgusta i koje, kao i sve ostale utakmice sa Svetskog prvenstva možete da pratite na kanalima Sport Kluba, na programu je 29. avgusta, a snage će odmeriti Italija i Filipini, odnosno Dominakanska Republika i Angola.

Lako se može desiti da tri ekipe budu izjednačene na kraju grupne faze, tako da ljubitelje košarke očekuje zaista dramatična završnica u borbi za narednu fazu takmičenja.

BONUS VIDEO: Trener koji je priredio najveću senzaciju na Mundobasketu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar