Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Crvena zvezda postala je šampion Srbije, što je potvrdila na zvaničnom sajtu kluba, a zakazana je i proslava u hali "Aleksandar Nikolić".

Iako u trenutku pisanja ovog teksta, KLS na svom sajtu nije izdao zvanično saopštenje vezano za finalnu seriju Zvezde i Partizana, klub sa Malog Kalemegdana je naglasio da je dobio potvrdu o registrovanju druge utakmice službenim rezultatom.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će ceremonija dodele pehara šampionu Srbije i medalja, biti organizovana u četvrtak u 19 časova u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

PROČITAJTE JOŠ:

Naš klub je u četvrtak u 14 časova dobio i zvaničnu odluku Košarkaške Lige Srbije da je druga utakmica finala koja nije završena u sredu uveče u Beogradskoj areni, registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom.

Svi zainteresovani zvezdaši mogu prisustvovati ovoj ceremoniji u četvrtak uveče od 19 časova, a ulaz u halu biće omogućen na tribinama C i D“, piše u saopštenju Zvezde.

Podsetimo, Zvezda je dobila prvi meč finala protiv Partizana pred svojim navijačima sa 89:88, ali je u drugom gubila sa 57:45 u trenutku prekida na samom startu drugog poluvremena.

Zvezda je želela da nastavi meč nakon pražnjena dvorane (zbog uvreda i ubacivanja predmeta na teren), ali se Partizan nije pojavio u predviđenom roku i sudija je svirao kraj, koji je označio i poraz crno-belih sa 2-0 u seriji.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare