Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

Trener Partizana ljut.

Košarkaši Partizana su ostvarili ubedljivu pobedu u četvrtfinalu Kupa Srbije Protiv Spartaka, ali su meč obeležila i pogrdna skandiranja navijača Partizana koji su tokom meča vređali Nebojšu Ćovića, prvog čoveka KK Crvena zvezda i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

To je naljutilo Željka Obradovića koji je se posle meča obratio navijačima crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam pre dve godine došao u Partizan i rekao sam da mi je velika čast da vodim klub koji vodlim“ kenuo je emotivni Obradović.

Posle se osvrnuo i na prozivke i vređannja sa tribina.

„Tada sam rekao da bi na utakmicama Partizana voleo da navijači bodre igrače i nikoga ne vređaju i ne bacaju flaše i predmete na teren na teren i da ću za to da se borim. Večeras se čuju ružnu reči i ja sam apsolutno protiv toga. Hvala im što su u velikom broju i uvek sam ih bio zahvalan, Ovo je košarkaška utakmica i ako im to nije dovoljno, imaju druga mesta gde mogu da ispolje stvari koje žele da ispolje“, rekao je Obradović i napustio konferenciju za medije.

Željko Obradović foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

On se pre toga osvrnuo i na samu utakmicu.

„Igrali smo protiv tima protiv kojeg je trebalo imati najmanje motivaciju kao što su oni imali. Kao što je rekao Aleksa Avramović, loše smo počeli, ali smo se posle podigli. Što bi se reklo, odrađena utakmica. Čestike Spartaku“.

Govorio je i o raspoređivanju minutaže i debiju dvojice juniora Save Drezgića i Viktora Mikića.

„Bilo je logično da se ova dva momka puste na kraju utakmice što će biti zapamćeno u njihovim karijerima. Ostalih 10 igrača smo gledali da što bolje rasporedimo. Mali je bio problem sa faulovima Smajilagića koji je brzo zaradio četiri lične greške pa je imao manju minutažu. Ali takve su utakmice, nikada ne ispadne sve po planu“.

BONUS VIDEO Obradović sočno psovao posle lošeg napada Partizana i velikog promašaja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar