Željko Obradović Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Imao je problema Partizan sa povredama na početku sezone, a trener crno-belih Željko Obradović pričao je o tome kada će njegov roster biti kompletiran.

Partizan je pobedio Studentski centar u gostima sa 80:60 u četvrtom kolu ABA lige, a za crno-bele nisu igrali povređeni Ajzea Majk i Dvejn Vošington koji se nedavno vratio iz Amerike.

Obradović je bio zadovoljan prikazanim i pohvalio je svoje izabranike.

PROČITAJTE JOŠ

„Pristup utakmici je bio na visokom niovu, svi igrači zaslužuju čestitke jer su pokazali ogromnu odgovornost. Studentski centar ima izuzetno mladu ekipu, igra odličnu košarku, čestitam im na tome, kao i kolegi Petru Mijoviću koji radi zaista sjajan posao. Ponavljam, prezadovoljan sam ponašanjem svih igrača. Ne znam kada će se vratiti Majk na parket, a Vašington se vratio, neophodno je da ga registrijumo, kako bi mogli da računamo na njega. Očekujem da bude u timu naredne nedelje“, rekao je Obradović.

Pričao je potom legendarni trener o problemima pred sam meč sa ekipom iz Podgorice.

„Brendon Dejvis još uvek ima problema sa povredom, kao i Vanja Marinković. Tajrik Džons nije mogao da nam pomogne, dok je Sterling Braun igrao na svoju odgovornost. Hvala mu na tome“, dodao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO Biserka Petrović o Draženu: On je živeo da usreći ljude

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar