Željko Obradović i Ostoja Mijailović Foto:by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Željko Obradović, trener Partizana, u opširnom intervjuu za N1, u emisiji "360 stepeni" sa Branislavom Šovljanskim, dotakao se mnogih zanimljivih tema, pa tako i političkih.

Upitan je da li je nekada imao ponude za učlanjenje u političke partije.

„Imao sam ranije ponude, davno, da se učlanim u neke stranke. Politika me ne zanima, niti me je ikad zanimala. Ja sam neko ko je posvećen svom poslu. Bavim se onim što radim i kad nisam u tome, jedino što me motiviše su poridca i prijatelji. Sve počinje i završava se tu. Ja uvek izlazim da glasam, bilo bi fenomenalno da to bude obazeva, ne pravo. Zakon je takav kakav je. I kad sam radio u Turskoj i Grčkoj dolazio sam da glasam kad god sam mogao. Desilo se jednom ili dvaput da nisam mogao. Sad sam bio i u decembru i sad na ovim izborima. Izađem i glasam. Tu sve počinje i završava se što se tiče moje politike“, rekao je Obradović za N1.

PROČITAJTE JOŠ:

Ne voli da javno diskutuje o temama o kojima ne zna mnogo i gde sebe smatra nedovoljno kompetentnim.

„Ja ne volim da pričam o svemu. Ne volim da dajem mišljenje za nešto u šta se ne razumem dovoljno. Ja mogu da pričam o Partizanu, mom poslu, sedam dana ako treba. Ima mnogo ljudi koji misle da sve znaju. U ovom vremenu svi prave specijalne emisije i sve znaju o svemu. I onda samo skineš kapu i kažeš bravo.“

Novinar Šovljanski pitao je Obradovića i da li je dobio poziv iz Srpske napredne stranke.

„Ne. Niko nikada me nije zvao.“

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare