Željko Obradović, Bogdan Bogdanović
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Bogdan Bogdanović ne stiže uvek da isprati dešavanja u evropskoj košarci, ali s vremena na vreme ipak pogleda mečeve Partizana, ali i Crvene zvezde.

Ima iza sebe Bogdan zavidno evroligaško iskustvo, ali je već dugi niz godina u NBA, gde takođe igra odlično.

Tokom gostovanja u emisiji „Oko magazin“, Bogdanović je upitan o tome ko je njegov najveći kritičar, odnosno od koga najčešće dobija poruke posle utakmica i s kim je sve u kontaktu.

„Tu mi je otac najveća podrška. On ne voli da kritikuje, ali mi uvek napiše ‘ko zna zašto je to dobro’. Pa ti shvati kako hoćeš. Previše puta ponovljeno, ali to je tako, takav je sport i život. Otac mi je najveća podrška i kritičar“, rekao je Bogdanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Potom je voditelj upitao o odnosu Bogdana sa bivšim trenerima.

„I dalje je Željko (Obradović) tu glavni“, dodao je kapiten srpske košarkaške reprezentacije.

Na kraju je Bogdanović prokomentarisao i Partizan i Crvenu zvezdu u Evroligi, odnosno njihova pojačanja ovog leta.

„Moram da priznam da ne mogu da pratim toliko zbog vremenske zone. Kad stignem ispratim. Ispratio sam naravno nove igrače Partizana, sezona tek treba da počne i verujem da Željko Obradović, iskusni trener, može to da posloži na svoje mesto.“

PROČITAJTE JOŠ:

U Zvezdu su ovog leta, između ostalih, stigli Kalinić, Plavšić i Dobrić, dok su Nedović i Davidovac već godinama tamo. Sa svima njima je Bogdanović nekada delio svlačionicu, što u Fenerbahčeu, što u reprezentaciji.

„To će samo da oteža Partizanu. Oni donose iskustvo, igrali su tu, znaju kako je igrati u Srbiji, Jadransku i Evroligu, doprinose iskustvom“, zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar