Dubravaka Đedović Foto:Milos Tesic/ATAImages

Dubravka Đedović Handanović, ministarska rudarstva i energetike optužila je bivšeg reprezentativca Srbije u košarci Vladimir Štimca da ne snosi nikakvu odgovornost zbog svojih izjava da ne treba iskopavati litijum.

Štimac se tim povodom oglasio na društvenim mrežama i odgovorio ministarki na njene komentare.

PROČITAJTE JOŠ

„Gospođo Ministarka, sram nas bilo što radimo vaš posao pa preispitujemo sve moguće aspekte procesa koji je svuda u svetu odbačen i nađen kao poguban! Sram me bilo što brinem za kosti naših predaka i blago vama što ne brinite! Svi treba da učimo od vas kako može da nas bude baš briga, kako može da nas interesuje sopstveni interes a ne interes ovog naroda, kako da verujemo više privatnoj kompaniji nego željama i zabrinosti sopstvenog naroda i sopstvene nepotplaćene struke – napisao je Štimac na društvenoj mreži “X”.

Nije se tu zaustavio.

„Evo prihvatite moje izvinjenje što sam zabrinuti Srbin, što ne želim da nas neko truje, što želim našu zemlju sačuvanu i očuvanu! Treba očigledno svi da se pretvorimo u vas koji zatvarate oba oka na sve što vam ide na ruku da bismo vam bili dobri! E pa još jedno izvinite jer to neće moći! Koliko god jako da zahtevate da prestanemo da volimo i brinemo za svoj narod i zemlju ima nas koji to nećemo i ne možemo“, napisao je Štimac.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare