Foto: AP Photo/Abbie Parr

Američki sportski analitičar Kišon Džonson komentarisao je plej-of seriju između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, ali i Denverove izglede u okršaju sa Minesotom Timbervulvs.

Pred meč sa Lejkersima Džonson, koji je poznat po tome što ne ceni previše ono što rade Nikola Jokić i saigrači reagovao je radosno na informaciju da Džamal Marej možda neće moći da igra.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dobro“ i „jej“, izgovorio je Džonson i zgrozio mnoge koji su njegovu reakciju podelili na internetu.

Marej jeste zaigrao i u poslednjoj utakmici serije košem za pobedu u poslednjim sekundama odveo Nagetse dalje, u polufinale Zapada, gde ih čeka Minesota.

Džonson smatra da Minesota, koja je u regularnom delu sezone bila treća iza Oklahome i Denvera i koja je „počistila“ Finiks Sanse u četiri utakmice praktično ni po čemu ne zaostaje za Nagetsima.

„Kakvo iskustvo imaju, osim osvajanja NBA titule. Osim toga, kakvo iskustvo imaju koje Minesota nema“, pitao je Džonson i ostavio bez reči NBA legendu Pola Pirsa u emisiji „Undisputed“.

Pirs je morao da mu objasni da Minesota nije gotovo nikad stigla daleko u plej-ofu, a poslednje značajne rezultate je pravila pre dvadesetak godina.

Ovakava Džonsonova reakcija je iznervirala brojne ljubitelje košarke od kojih su ga neki prozivali jer je likovao zbog povrede igrača Denvera, a drugi njegove izjave nazivaju hrabrim jer svaki put zvuči kao „najgluplji živi čovek na planeti“.

Inače, Džonson je poznat i po tome što je prošle godine vređao Jokića govoreći da je debeo i dosadan.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i Džamal Marej režirali pobedu Denvera za prolaz u polufinale Zapada NBA lige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar