U čast legendarnog Dražena Petrovića u "Areni" u Zagrebu napravljen je istinski spektakl na koji su došle brojne košarkaške zvezde iz Hrvatske, Evrope i NBA lige.

Aco Petrović, brat pokojnog Dražena koji bi da je živ slavio 60. rođendan, ali je njegova karijera ostala kao vodič mnogima na ovim prsotrorima kao primer kako košarkaš može da bude više od sporta.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaški Mocart nije više sa nama, ali legenda o njemu i dalje živi. Aco Petrović je odlučio d anapravi spektakl tim povodom, a jedan detalj bio je posebno upečatljiv.

Poseban LED parket dominirao je u dvorani, a pre samog početka na njemu su prikazane sekvence iz života i karijere košarkaške legende.

Inače, ideju za audiovizuelni spektakl, Petrović je „ukrao“ u Beogradu. Naime, tada je za „Fajnal for“ Lige šampiona prvi put postavljen takav parket.

2Zbog toga sam bio u Beogradu. To je budućnost u evropskoj košarci. Sledeće sezone će svoje utakmice na tim parketima igrati Bajern i Paantinaikos, a za dve do tri godine i kompletna Evrolig“, rekao je Petrović za srpske medije.

BONUS VIDEO Andreas Obst: Dražen Petrović je bio košarkaški Mocart

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar