Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev nije hteo da posebno komentariše malu provokaciju Zeka Ledeja posle meča s Partizanom.

Posle dva poraza u Areni, Zvezda je pobedila oba meča u Pioniru i u utorak uveče je izborila majstoricu sa 68:56. Petrušev je u tom četvrtom meču imao 10 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Opet je naša volja, energija i agresivnost koja nam je falila u prva meča i bitnim šutevima smo na kraju prelomili meč, jer su pogodili Lazarević, Kampaco. Posle prve utakmice su nam navijači mnogo značili i dali nam vetar u leđa da nađemo tu našu igru i mi igramo našu igru pogotovo kao u prvom poluvremenu pa dobijamo lake poene i tada obično pobeđujemo“, rekao je Petrušev posle utakmice.

Smatra da će peti meč biti posebna motivacija, te da će njegov tim dati sve od sebe da pobedi. Vratio se na trenutak i na onu treću, gde su navijači Zvezde pravili incidente zbog kojih je meč kasnio skoro pola sata.

„Prošla utakmica je bila takva da je bilo svega i svačega, sada je većina navijača smirivala i ne znam ko je to na kraju bacao“, kaže Petrušev.

On je na meti kritika navijača Partizana jer je posle incidenta sa Matijasom Lesorom na ovogodišnjem derbiju pre finala otišao u policiju da da iskaz. U trenutku dok je davao izjavu posle četvrte utakmice, prošao je Zek Ledej sa Džejmsom Nanelijem i Kevinom Panterom i neko od njih je simulirao policijsku sirenu. Na pitanje šta kaže na provokaciju, Petrušev se nije posebno osvrtao na to.

„Bilo je svega i u trećoj utakmici… Naši igrači nisu takvi, mi to ne radimo, pokazali smo ko smo i šta smo“, konstatovao je igrač Zvezde.

BONUS VIDEO: Slavlje navijača Zvezde posle četvrte utakmice s Partizanom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare