Luka Dončić
Luka Dončić; Foto: EPA-EFE/Zsolt Czegledi

Naslov sve govori

Najbolji košarkaš Slovenije Luka Dončić privukao je pažnju objavom na društvenoj mreži „X“, gde je najavio serijal dokumentarnih filmova o reprezentaciji njegove zemlje.

PROČITAJTE JOŠ:

Naziv serijala je „Sve što je potrebno (Everything it takes)“, poznato je i kada će se emitovati.

„Sa ponosom najavljujem „Šve što je potrebno“, dokumentarnu seriju kratkih filmova o mojoj reprezentaciji Slovenije. Epizode ​​će se premijerno prikazivati na mojim kanalima u narednih nekoliko nedelja dok se takmičimo na FIBA Svetskom prvenstvu u košarci. Hvala svim mojim saigračima, trenerima i osoblju u Košarkaškom savezu na podršci ovom projektu i svim našim kreativnim i produkcijskim partnerima koji su toliko radili da ožive ovu priču. Našim navijačima, hvala što ćete navijati za nas tokom SP. Idemo!!!“, napisao je Dončić.

Luka je sa reprezentacijom uzeo zlato na Evrobasketu 2017. godine, dok na Olimpijskim igrama i Svetskom prvenstvu i dalje nema medalje.

Možda je baš ovo ta godina u kojoj će se Dončić okititi medaljom sa svojim saigračima iz reprezentacije, pošto je nakon završetka klupske sezone sam najavio pohod na svetsko zlato.