Miloš Teodosić plakao non-stop
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana upisali su pobede ovog vikenda u ABA ligi, a na njihovim mečevima viđeni su atraktivni potezi.

Najpre su crno-beli salvadali Studentski centar u Podgorici sa 60:80, a jedna akcija na tom meču privukla je veliku pažnju.

Početkom druge deonice, Aleksej Pokuševski je odigrao za Sterlinga Brauna, koji nije imao mnogo rešenja iz kornera, pa je dodao loptu do Brendona Dejvisa. Centar Partizana je probio, navukao je tri protivnika na sebe, a onda je iza glave ostavio pas za Pokuševskog. Srpski košarkaš nije mnogo razmišljao, već je bacio pas iza leđa pravo do Karlika Džonsa, koji je pogodio trojku i to uz zvuk sirene.

U istoj četvrtini atraktivno zakucavanje imao je Brendon Dejvis upravo na asistenciju Karlika.

Što se tiče Zvezde, ona je savladala Igokeu sa 91:68 u Beogradskoj areni, a Miloš Teodosić izveo je najlepši potez na toj utakmici.

Teodosić se jedini nije upisao u strelce od Zvezdinih igrača protiv Igokee, ali je podelio četiri asistencije, od kojih je jedna bila posebno atraktivna.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što je Brajs Džons promašio šut za tri, lopta je došla do Teodosića, koji je nije spustio u drubling, već odmah poslao pas u kontru, gde je Majk Daum bio siguran.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare