Foto: Printscreen X / ChendlerBing

Već neko vreme se piše o njegovom dolasku.

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo danima unazad povezuje se s Partizanom i o njemu se priča kao o pojačanju za Frenka Kaminskog i Balšu Koprivicu na unutrašnjim pozicijama.

PROČITAJTE JOŠ:

U jednom trenutku su „grobari“ u šali tražili od patrijarha dozvolu da Kaboklo dođe, oglašavao se i njegov menadžer želeći mu dobrodošlicu u Evroligu, aludirajući na to da stiže u Partizan, ali zvanične objave za sada nema.

Za vikend se iz Beogradske arene pojavio snimak na kom se navodno nalazi novi igrač Partizana, što je teško utvrditi, pa ni za to nema potvrde.

Video se širi društvenim mrežama i portalima i premda je teško reći da li je igrač sa snimka zaista Kaboklo, već neko vreme se piše da je pregovora bilo.

Kaboklo je inicijalno trebalo da ide u Veneciju, što bi moglo da bude deo prepreke dolasku u Partizan, a zanimljivo je da na društvenim mrežama Kaboklo prati crno-bele.

Bruno ima 28 godina, bio je jedan od najboljih igrača Brazila na proteklom Mundobasketu, a sa sobom donosi i NBA iskustvo. Brazilac, inače visok 205 centimetara, bio je u NBA ligi od 2014. do 2020. godine, a nastupao je za Toronto, Sakramento, Memfis i Hjuston.

Nakon epizode u Americi, gde baš i nije imao zapaženu ulogu, prešao je u Limož, a zatim je igrao za Sao Paulo i Meksiko siti. Poslednji angažman imao je u Ulmu, gde je uz Jaga dos Santosa bio najbolji igrač i predvodio svoj tim do titule u nemačkom šampionatu.

BONUS VIDEO: Uživo sa Mićom Berićem posle utakmice Baskonija – Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar