Na dan utakmice košarkaških reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, u okviru prvog kola grupne faze na Olimpijskim igrama, družili smo se sa navijačima u Lilu.

Foto: Nova.rs

Marko, navijač Srbije koji je poznat sa nekih ranijih takmičenja, ovog puta je došao sa suprugom Milenom.

„Ovaj put gazdarica ide, moramo da pazimo šta radi, da bodrimo momke, svi zajedno do pobede“, počela je Milena.

“Soccerbet iz Pariza”

Mnogo joj se sviđa atmosfera u Lilu, gde će se igrati utakmica od 17.15, pa planira da putuje češće sa navijačima Srbije.

„Od sada i svaki sledeći put idem“, dodala je Milena.

Opisala je kako ona doživljava atmosferu u Francuskoj na Olimpijskim igrama.

„Sviđa mi se, ima dosta navijača, svi su veseli i raspoloženi, pevamo pesme, uživamo i bodrimo naše momke do pobede i devojke naravno.“

Reč je imao i Marko, koji je već redovan na velikim takmičenjima.

„Ja se radujem što smo došli, što smo se sakupili, znam da se nikada mlađi nećemo sakupiti. Baš mi je drago što sam došao, mnogo mi je drago što je ona (Milena) krenula sa mnom. Hvala Bogu sada je došla i ona, ceo svet da upozna moju Milenu, da ne bude samo na zastavi, da bude i fizički prisutna. Moram da ponovim da je volim najviše na svetu, ali sad mi ne nedostaje, jer je tu sa mnom, rekao je Marko i poljubio svoju dragu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zahvalio se Mileni, koja mu je očigledno velika podrška u životu.

„Hvala joj što me je pustila do sada, nadam se da sam opravdao očekivanja. Trudili smo se da bude ponosna na nas, ona isto voli košarku, malo manje od mene, ali voli, kao i svi ovde. Mnogo joj je drago što je došla, što se druži sa nama, što je upoznala gomilu dobrih ljudi, košarkaških fanova, svi se radujemo. Nadamo se zlatu i finalu, danas se nadamo napetoj borbi, ali bitna je ona utakmica u finalu“, dodao je Marko.

Imali su poruku i za drage osobe kod kuće.

„Deda čuva mamu. Mnogo nam nedostaje, potrefio si nas sa pitanjem, mnogo nam nedostaje, nadamo se da je dobro, poljubac za nju“, završio je Marku i zagrlio Milenu.

Sve vreme tokom intervjua iza njih je stajala srpska zastava na kojoj piše „Moja Milena“.

Foto: Nova.rs/Nebojša Todorović
Foto: Nova.rs/Nebojša Todorović
Foto: Nova.rs/Nebojša Todorović
Foto: Nova.rs/Nebojša Todorović

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare