Foto: Printscreen X

Posle utakmice juniora KK Real Beograd i KK Vizura došlo je do tuče u kojoj je učestvovao i Milan Gurović, proslavljeni srpski reprezentativac i vlasnik kluba.

Kako saznaje Nova.rs, nakon poslednjeg zvižduka sudije jedan od navijača Reala ušao je na teren pre nego što su se košarkaši dve ekipe pozdravili. Taj momak, koji je prethodno bio na tribinama, skinuo je šorts i krenuo da provocira igrače Vizure.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od juniora Vizure je reagovao, ušao je u raspravu sa pomenutim momkom i nekim igračima Reala, a verbalni sukob ubrzo je prerastao u fizički. Tamnoputi igrač Reala je bio prvi koji je udario nekoga, a onda su uleteli i ostali i nastao je opšti metež. Upravo je pomenuti mladi košarkaš Reala bio najagresivniji u tuči, koju je započeo nakon razmene grubih reči.

Nakon nekoliko sekundi, na vratima se pojavljuje Gurović, prvi čovek Reala, koji najpre razdvaja decu (bitno napomenuti da su juniori 2005, 2006. i 2007. godište), ali ubrzo i sam kreće da udara ljude oko sebe.

Gurović je meč gledao iz kafića, koji se nalazi u hali, ali iznad terena, pošto je prethodno izbačen sa tribina, jer je ušao u konflikt sa navijačima (roditeljima i decom) iz Vizure.

Inače, košarkaši Reala su slavili sa 74:73 na finalnom turniru juniorske beogradske lige, ali je sve ostalo u senci skandala i sada se čekaju kazne Košarkaškog saveza Beograda i Srbije.

Ceo snimak utakmice uklonjen je sa Jutjuba.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare