Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Sjajna atmosfera u Torontu

Darko Rajaković, srpski trener, po prvi put ove sezone samostalno predvodi NBA tim, a u pitanju su Toronto Reptorsi.

Srbin je letos dobio poverenje uprave kluba iz Kanade, a izgleda da je za kratko vreme stvorio sjajne odnose sa igračima.

PROČITAJTE JOŠ:

To je potvrdio i snimak, koji se brzo proširio internetom, a glavni u priči bili su Rajaković i Denis Šruder, jedan od najboljih igrača Toronta.

Rajaković je u ranijoj fazi trenerske karijere imao priliku da radi u Španiji, a Luku Dončića je upoznao kada je Slovenac imao tek 14 godina.

„Isti je bio. Baš kao što je sada. Bio je nasmejan, uživao je u igri, voleo je mečeve, bio je takmičarski nastrojen i želeo je da pobedi. Već tada je bilo jasno da je pred njim bogata karijera, da je nešto posebno“, rekao je Rajaković, a onda je upitan i da li Dončića smatra jednim od najboljih evropskih igračem u NBA svih vremena.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Edin Enciklopedija (@edinenciklopedija)

„Luka je još mlad, ali je na dobrom putu da postane jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena. Ali ne bih otpisao ni Nikolu Jokića“, istakao je Srbin, a onda je osetio kako iza njega sve vreme stoji Denis Šruder.

Rajaković se nasmejao, a onda je u tu grupu evropskih igrača morao da uvrsti i Šrudera, koji je čuo šta je želeo, a zatim s osmehom na licu ostavio Rajakovića da uradi intervju do kraja.

Šruder je tako pokazao da ima odličan odnos sa srpskim trenerom, a kako je poznato da Nemac voli da bude lider ekipe i da je iskren, vrlo je verovatno da i ostatak igrača Reptorsa odlično sarađuje sa Rajakovićem.

Toronto trenutno ima skor 3-4 u Evroligi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar