Džejms Naneli Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaš Partizana Džejms Naneli osvrnuo se na situaciju koja se desila u Beogradskoj areni pre nekoliko dana.

Pred treći meč finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana došlo je do tuče u hodniku između Nanelija i Stefana Lazarevića.

PROČITAJTE JOŠ:

Dok su se klubovi međusobno prepucavali o tome ko je koga prvi napao u tom sukobu u kom je Lazarević izvukao deblji kraj i gde je zadobio posekotinu na licu.

Naneli je tvrdio da je Lazarević njega napao, dok su iz Zvezde tvrdili da je prvi udarac zadao američki igrač.

Finale ABA lige se već završilo, Naneli je ostao van konkurencije za treći meč u kom je Zvezda pobedila, a onda se nije našao ni na spisku Željka Obradovića za Superligu, a u danima nakon incidenta je izokola ironično prokomentarisao snimak tuče koji se pojavio u srpskoj javnosti.

Na snimku se vidi samo delimično deo sukoba kada Lazarević obara Nanelija na pod i kada dobija udarac, ali ne i početak incidenta. Gotovo sigurno je na to aludirao Džejms komentarišući planetarno viralan snimak na kom jedan čovek spasava psa u hodniku da ga lift ne bi ubio jer je povodac ostao u liftu.

„Neverovatno spasavanje! Još je neverovatnije da se u ovoj zgradi deo snimka nije jednostavno isečen“, napisao je Naneli, a njegov komentar je nasmejao neke od navijača Partizana.

Crno-beli se bez Nanelijeve pomoći sada bore za finale domaćeg prvenstva u kom igraju protiv Mege i vode sa 1:0 u seriji. Drugo polufinale igraju Zvezda i FMP i crveno-beli vode sa 1:0.

BONUS VIDEO: Grobari skandirali Naneliju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare