Dejan MIjatović Foto: STARSPORT

Težak poraz za Borac

Trener Borca iz Čačka Dejan Džoli Mijatović je izneo utiske posle debakla u beogradskoj Areni, gde je njegov tim poražen od Partizana sa 101:56.

PROČITAJTE JOŠ:

,,Čestitke Paritzanu na zasluženoj pobedi, izuzetnoj igri. I dobra lekcija za nas, da moji igrači i momci vide kako to izgleda kada te neko shvati ozbiljno i u punoj snazi. Vidi se na čemu moramo da radimo. Sigurno iz svega ovog treba da izvučemo pouke, Tasić nam je mnogo falio, ali nam je Partizan oduzeo sve ono na čemu gradimo igru. Oduzeo je trčanje, sve pogodio sa neverovatnim procentima šuta, imali su 3-4 igrača sa 100 odsto učinkom. Nije moglo da bude kontrole skoka, da trčimo. U pozicionoj igri nismo imali šansu. Bili smo u problemu, posle smo se raspali. Ovo je da znamo gde nam je mesto, da gledamo realne stvari, gde treba da tražimo šansu. Okrećemo se utakmici protiv Budućnosti u Čačku, koja je dosta bitna za nas”, rekao je Mijatović.

Prokomentarisao je i izostanak Danila Tasića.

,,Nadam se da će igrati na sledećem meču, Tasiću je pala temperatura. Celu nedelju je bio bez treninga, virus ga je napao. Nismo hteli da ga mučimo, da ima sedmicu treninga, već sutra će da nam se priključi nadam se. Trudili smo se da budemo konkurentni, dosta je početnika, koji treba da se adaptiraju na ABA ligi, koja je među tri najjače u Evropi. Izuzetno taktička. Ne može svako da je igra. Sa tog aspekta i taj rizik koji smo prihvatili ide u prilog svemu što se dešava. Moramo da ispravljamo neke stvari, sa skorom 4-5 ipak mislim da smo izuzetno zadovoljni i da se okrenemo važnim utakmicama”, zaključio je Mijatović.

U narednom kolu Borac Čačak dočekuje Budućnost, a trenutno je na skoru 4-5.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar