Željko Obradović Partizan vs Crvena zvezda Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sumirao utiske.

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, otkrio je uzroke poraza svog tima od Crvene zvezde u trećoj utakmici finalne serije ABA lige (91:78).

PROČITAJTE JOŠ...

Zvezda je do pobede došla zahvaljujući ubedljivom drugom poluvremenu, a trener tima iz Humske je čestitao rivalu:

„Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, odigrali su poslednju četvrtinu bolje. Bili smo egal tri četvrtine“, rekao je čuveni Žoc.

Potom je dodao:

„U pojedinim trenucima nismo kontrolisali emocije i imali smo mnogo izgubljenih lopti, to je glavni problem. Zvezda je imala više poseda“, rekao je Obradović.

Derbi su obeležili brojni incidenti, a u jednom trenutku igraču su krenuli da napuste parket, ali ih je Obradović zaustavio:

„Nije bilo razloga za tako nešto. Mnogo je lošije bilo ono što se desilo pre utakmice. Bio je i direktor ABA lige, mislim da je sve video“, osvrnuo se na dešavanja pre početka utakmice, kada su košarkaši Partizana otišli u svlačionicu jer su ih navijači gađali brojnim predmetima.

Obradović je otkrio i šta je odlučilo pobednika:

„Četvrta četvrtina je odlučila. Problem su bili i faulovi, igrači sa četiri faula – Dante (Egzum), (Zek) Ledej, (Alen) Smailagić. Imali smo mnogo bespotrebno izgubljenih lopti“, istakao je Obradović.

Naredni meč na programu je u utorak, a potencijalna majstorica dva dana kasnije.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde gađali igrače Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar