Foto: AP Photo/Steve Marcus

Stef Kari, plejmejker reprezentacije Amerike, pričao je o narednom duelu na turniru u Abu Dabiju koji će selekcija SAD-a igrati protiv Srbije i to na kakav način.

Amerika je pobedila Australiju u prvom meču sa 98:92, a Kari je ubacio tri poena, jedan skok i jednu asistenciju za 21 minut na parketu.

Kari je već ranije imao prilike da nastupi protiv naše selekcije, ali ne i sa novim „drim timom“.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne znam kakav će biti osećaj igrati protiv njih u Abu Dabiju. Oni su u našoj grupi i biće ih zaista teško pobediti. To je samo pitanje, opet, fokusiranja na ono što radimo i pokušaja da to uradimo najbolje što možemo. Oni su tvrd tim kao i neke druge nacije“, rekao je Kari, pa dodao:

„Igrao sam za U19 tim 2007. godine. Pobedili smo ih u grupi, a oni nas u finalu i u borbi za zlatnu medalju. Onda smo ih pobedili 2014. u Španiji na tamošnjem Svetskom prvenstvu. Mnogo istorije. Očigledno, Jokić i ono što je mogao da uradi u svojoj NBA karijeri i igrajući protiv njega. Znam i Bogdana Bogdanovića“, završio je Kari.

Srbija će pre Amerike igrati u utorak protiv Australije od 18 časova, dok će „orlovi“ na teren protiv „drim tima“ u sredu od 18.00.

BONUS VIDEO Urnebesna reakcija Pešića kad je čuo da je Novak u polufinalu, poklonio se Đokoviću i poručio: To ne može svako, samo on

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar