Srbija vs Grčka Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Svetislav Pešić, selektor Srbije, doneće ovog utorka odluku ko će biti 12 predstavnika košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama u Parizu od 26. jula do 11. avgusta.

Proslavljeni trener je najavio da će ovog utorka biti poznat konačan spisak putnika, u ponedeljak, posle meča sa Grčkom (94:72) najavio je razgovore sa igračima, ali i sa svim ostalim članovima stručnog štaba pre konačne odluke.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne znamo, vi se tamo bavite ko je povređen, ko ne, dva meseca već. To je lepo od vas što se brinete, ali… Večeras ćemo da sednemo sa sportskim direktorom i sa medicinskom stafom i donećemo odluku“, kazao je selektor posle meča sa Grčkom.

Dejan Davidovac se zagrevao s ekipom, ali nije igrao, a minute nisu dobijali ni Aleksej Pokuševski, Ognjen Jaramaz i Dušan Ristić.

„Svi su ovi momci dali maksimum, ta ekipa naravno da ne može da se razvija bez pomoći igrača koji nisu igrali dovoljno minuta i ova ekipa ima kontinuitet i zato to nije laka odluka, ali… Uvek je svaki važan igrač, ali ekipa je najvažnija, sutra ćemo doneti odluku definitivno oko svega toga. Ima vremena, niko nas ne požuruje, pa ćemo da vidimo“, naveo je Pešić u ponedeljak uveče.

Srbija vs Grčka Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Zanimljivo razgovora je bilo već u samoj Areni što je otkrio Ognjen Dobrić, jedan od reprezentativaca Srbije.

„Trener je pričao o tome posle utakmice, ali još se ne zna, znaće se sutra. Prekosutra putujemo, mislim da će to biti doneseno“, napominje novi-stari bek Crvene zvezde.

Srbija u dobrom raspoloženju ide u Lil, gde će 28. jula igrati protiv Sjedinjenih Država (17.15), zatim 31. jula protiv Portorika (17.15) i onda 3. avgusta protiv Južnog Sudana (21.00).

BONUS VIDEO Svetislav Pešić ulazi u Arenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar