Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Bruno Kaboklo bi i naredne sezone mogao da igra sa Kevinom Panterom u timu, pošto je za usluge centra Partizana zainteresovana Barselona.

Kako prenose španski mediji, katalonski klub je ozbiljno „zagrizao“ za visokog Brazilca, čiji status u Partizanu je još uvek pod velikim znakom pitanja.

PROČITAJTE JOŠ...

Naime, Kaboklo je napustio Partizan samoinicijativno malo pred početak finalne serije Superlige KLS protiv Crvene zvezde, nakon čega je usledila serija prebacivanja odgovornosti.

Prvo su crno-beli najaviili da će Kaboklo sigurno biti deo tima za narednu sezonu. Potom su Brazilčevi predstavnici objavili da su podneli zahtev za raskid ugovora, a iz Humske stigla odluka o kazni za Kabokla, ali i najava da će biti deo tima i u sezoni 2024/2025.

No, ne bi bilo ni najmanje iznenađenje da Kaboklo napusti klub, a Katalonci navodno u njemu vide odličnu opciju kada je u pitanju zaštita obruča.

Problem, doduše, navodno predstavlja to što bi se u španskoj ACB ligi Kaboklo vodio kao stranac, a kako već imaju Džabarija Parkera, u Barseloni razmišljaju da li da drugo mesto za inostranog košarkaša potroše na centra reprezentacije Brazila.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar