Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos, napustio je konferenciju za medije nakon nesporazuma sa portparolom.

Sve to se dešavalo nakon ubedljivog trijumfa Zvezda na gostovanju Megi 94:69 i plasmana u finale ABA lige.

Pročitajte još

Sferopulos je na konferenciji nakon meča kratko analizirao duel, a onda se uvredio jer nije prevedeno sve što je rekao, pa je napustio salu i nije odgovarao na pitanja novinara.

„Od druge četvrtine smo počeli da igramo bolje, pratili smo plan na kraju prvog poluvremena smo došli do dvocifrene prednosti, potom smo malo po malo povećavali prednost i tako smo dominirali na utakmici“, rekao je Sferopulos.

Tada je portparol Mege upitao da li ima pitanja, a Grk se razbesneo.

„Ne, nisam završio, stao sam da prevedete. Prvo prevedete, prekinete me, sada ja pričam, a vi ne prevodite? Želite da prevedete ili ne? Zašto ste preveli prvi put?“, poručio je Grk.

Usledio je odgovor portparola.

„Nisam želeo da vas prekidam „, rekao je PR Mege, na šta mu je trener crveno-belih odgovorio da je ipak to uradio.

Onda se posvetio analizi susreta.

„Mislim da je način na koji smo igrali meč pokazao koliko smo želeli da pobedimo, imali smo 22 asistencije i 11 izgubljenih lopti, igrali smo dobru odbranu i naterali smo protivnika na 19 grešaka i imali su 14 asistencija. Ovi brojevi pokazuju da Mega nije mogla ničemu da se nada posle prve četvrtine.“

Čestitao je protivniku.

„Čestitam im na svemu što su uradili tokom sezone, napravili su sjajan posao sa svim ovim mladim i talentovanim igračima, odlična je organizacija. Što se nas tiče, imaćemo dan odmora, nakon čega ćemo početi da se spremamo za finale“, rekao je Sferopulos, a onda je ustao i izašao iz sale.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar