Foto: EPA-EFE/WU HONG

Šems Čaranija, doskorašnji novinar portala Atletik, prešao je na ESPN, gde će imati zadatak da nasledi legedarnog Adrijana Vojnarovskog.

Vojnarovski je, kao najpouzdaniji „insajder“ u NBA ligi, napustio ovu poziciju i posle 28 godina rada ulogu novinara zamenio za mesto generalnog menadžera univerziteta Sejt Bonaventjur.

PROČITAJTE JOŠ...

ESPN je pronašao zamenu u liku Vojovog največeg „rivala“, pošto je Čaranija sa Vojnarovskim vodio pravi mali „rat“ kada su u pitanju ekskluzivne informacije.

Tu informaciju potvrdio je i sam Čaranija:

„Počastvovan sam što se pridružujem ESPN-u kao senior-insajder u NBA. Ne mogu da dočekam da budem deo neverovatne grupe kolega na ESPN-u i služim sportskoj publici širom sveta“, naveo je on.

Čaranija (30) je još kao mladić od 22 godine privukao pažnju informacijama o potpisima Dvajta Hauarda za Atlanta Houkse, Demara Derozana sa Toronto Reptorsima, zatim Luola Denga sa Los Anđeles Lejkersima i Džamala Kraforda sa LA Klipersima.

Do 2018. godine radio je za Jahu, odakle je prešao na Atletik, gde je postao jedna od vodećih zvezda američkog sportskog novinarstva.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar