Dario Šarić
Foto: Screenshot Twitter michael j. babcock

Pojavile su se informacije o incidentu koji je frapirao košarkaški svet. Naime, košarkaši Hrvatske su se pobili u noćnom klubu u Grčkoj nakon poraza u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

Vrlo brzo su se pojavili snimci tuče u noćnom klubu, a sada su grčki mediji objavili detalje.

PROČITAJTE JOŠ

Dario Šarić i Ivica Zubac su najpre ušli u sukob sa drugim gostima, a onda i sa članovima obezbeđenja.

Ivica Zubac je ušao u verbalnu raspravu sa nekim, a Šarić je odlučio da ga brni. Ipak, novi košarkaš Denvera je onda primio prvi udarac od kog je završio na zemlji i bez svesti je ležao potpuno nepokretan.

Ovim povodom se oglasio i Košarkaški savez Hrvatske.

„S obzirom na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se izjašnjava se na sledeći način:

Nakon finalne utakmice olimpijskog kvalifikacionog turnira u Grčkoj i zajedničke večere selektor se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta u zavisnosti od potreba igrača.

Nakon teških višenedeljnih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj pre povratka svojim kućama ili klubovima. Tokom druženja u jednom od klubova u Atini neki od naših igrača napadnuti su najpre verbalno, a zatim i fizički što je naravno uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara“, stajalo je u saopštenju.

BONUS VIDEO Koliko je Jokić važan za reprezentaciju?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar