AP Photo/Ryan Sun

Rasel Vestbruk, novi saigrač Nikole Jokića u Denveru, stavio je tačku na priče o navodnoj raspravi sa Kristijanom Braunom oko broja na dresu.

Ovog leta Denver je doživeo nekoliko ozbiljnih promena u sastavu, a Vestbruk je doveden kao najveće pojačanje, koje je navodno tražio i sam Jokić.

Pojedini mediji i navijači u Americi isticali su kako je Vestbruk želeo da u Denveru nosi broj 0 na dresu, ali kako mu to Kristijan Braun to nije dozvolio.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon spekulacija i priča sa raznih strana, Vestbruk je odlučio da se oglasi i svima stavi do znanja da zna gde je došao i da će se u potpunosti prilagoditi tome da ne nosi broj 0 na dresu.

„Hajde da ostavimo našu mladu zvezdu na miru. Kristijan Braun i ja nikada nismo razgovarali o tome. Nisam želeo da se raspitujem, niti tražim broj nula jer sam izabrao da ovu promenu obeležim sa novim brojem“, naveo je Vestrbuk na društvenim mrežama.

Tu nije bio kraj njegovog obraćanja preko društvenih mreža.

„Uzbuđenje novom sezonom je već počelo, a nažalost znam da to znači otvaranje mnogo lažnih priča. Ne danas! Braun i ja smo ‘zaključani’ i spremni da ‘razbijamo’ u Koloradu“, dodao je Vestbruk.

Novi košarkaš Nagetsa zadužio je dres sa brojem 4, koji je nosio i u Vašingtonu, dok je u Los Anđeles Klipersima i Lejkersima na leđima imao ‘nulu’.

Zanimljivo je da i broj 4 bio zauzet u Denveru, jer je on pripadao Tajsonu Hanteru, ali je on bez problema ustupio Raselu tu čast.

Biće interesantno videti da li će Denver dovoditi još nekog beka ili će uloga startera pripasti upravo Vestbruku ili Braunu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar