Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo neće napuštati svoj klub, rekao je Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizan.

Kaboklo je nedavno prekršio klupsku disciplinu i pred finale Superlige Srbije u košarci je otišao iz ekipe u Ameriku.

PROČITAJTE JOŠ:

Posredi je bilo suđenje u vezi sa starateljstvom, a pošto je bio potreban ekipi, iz Partizana su tražili da proba da odloži ročište. Nije mogao, otišao je i Mijailović kaže da će zbog toga snositi posledice.

„Platiće kaznu, ali ostaje u Partizanu“, naveo je Mijailović i onda se osvrnuo na sezonu za nama u kojoj su crno-beli ostali bez ijednog trofeja.

Nisu se domogli doigravanja u Evroligi, a u Kupu Radivoja Koraća, ABA ligi i KLS je pobeđivala Crvena zvezda.

„Teško mi pada svaki poraz, a posebno poraz u večitim derbijama. Sezona je bez ikakve dileme neuspešna. Želeli smo u Top 8 u Evroligi, želeli smo da odbranimo ABA ligu, borimo se za trofeje u Srbiji. Nismo uspeli u tome, a potajno sam se nadao da možemo i više u odnosu na prethodnu sezonu, kada smo bili jako blizu plasmana na finalni turnir Evrolige, kada smo osvojili ABA ligu, ali nismo odradili prelazni rok onako kako smo se nadali. Nismo imali željenu hemiju, a samim tim ni rezultate“, naveo je u podkastu Telkast.

Podsetio je i da je tokom sezone veliki broj mečeva izgubljen na jednu loptu i žali zbog navijača, ali i zbog nedostatka sreće.

BONUS VIDEO: Bruno Kaboklo – najbolji potezi 2023/24

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar