Džejms Naneli Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaški klub Partizan krenuo je u potpunu reoknstrukciju tima za narednu sezonu.

Gotovo svi ključni igrčai su napustili tim, a krenulo se u sklapanje kockica za narednu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ

Jedna od nepoznanica je status Džejmsa Nanelija, najboljeg igrača crno-belih prošle sezone. Naneliju je istekao ugovor, a deluje d amu neće biti ponuđen novi iako bi to navijači Partizana veoma voleli.

Sjajni strelac je na svom profilu na društvenoj mreži iks ostavio kometar koji je izazvao slavu reakcija.

On je stavio ekotikon peščanog sata i tako izazvao borjne reakcije. Pretpostavk aje da se uskoro očekuje neka odluka i da vreme curi.

Misteriozna poruka zabrinula je navijače Partizana, koji su odmah počeli da mu komentarišu objavu, gde ga mnogi mole da ostane u klubu.

„Sitani u Partizanu“, „nemoj da mi jedeš džigericu“, „molim te ostani“ i brojni slični komentari navijača PArtizan su krenuli da se nižu.

Partizan su inače napustili Zek Ledej, Kevin Panter, Pi Džej Doužer, Frenk Kaimnski, Džejlin Smit, Mateuš Ponitka, Alen Smailagić, Danilo Anđušić a neizvesi su statusi i Ognjena Jaramaza, Alekse Avramovića, grunak i Uroša Trifunovića.

Zvanično su klub pojačali Frenk Nilikina, Ife Lundberg i Vanja Marinković a prema borjinim informacijama dogovoreni su i transferi Karlika Džonsa, Sterlinga Brauna, Isaka Bonge, Brendona Dejvisa, Tajrika Džonsa.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare